Home>Jong LWV
Home
Ledennet
Contact     Zoek
Verdergaan naar hoofdinhoud

Home

Home > Jong LWV > Jong LWV

 Jong LWV

Onder paraplu van de LWV is Jong LWV opgericht. Jong LWV biedt gericht activiteiten aan voor ondernemers en high-potentials jonger dan 40 jaar. Jong LWV-secretaris Janou Martens heeft onderzoek gedaan naar de interesses van de jonge ondernemers en high-potentials en heeft een programma opgesteld dat jonge talenten aanspreekt. Het gehele programma is gebaseerd op 4 pijlers:

 

·         Persoonlijke ontwikkeling

·          Netwerken

·          Business

·          Leiderschap

 

Iedere maand zal er op een unieke locatie een  activiteit worden georganiseerd, inhoudelijk hoogwaardige kwaliteit staat hierbij centraal.

Het coachingstraject is bijzonder en uitdagend voor zowel jonge als ervaren ondernemers. Hierdoor krijg je als  jonge, energieke ondernemers toegang tot het omvangrijke netwerk dat de LWV biedt. 

Een uitgelezen kans om als jong talent alles uit jezelf en je bedrijf te halen, is de zogeheten acceleration class van Jong LWV die zal worden opgericht. Deze vaste groep telt maximaal 25 leden, afkomstig uit verschillende sectoren en komt zes keer per jaar bijeen.

Wil je werken aan persoonlijke ontwikkeling, professionele kennis voor het oprapen hebben, bouwen aan een sociaal krachtig netwerk en wil je, je leiderschapskwaliteiten optimaal ontwikkelen? Dan is Jong LWV “the place to be”.

Volg Jong LWV via Twitter (jonglwv) en LinkedIn (groep: Jong LWV) om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Boost your business!

 

 

Neem voor meer informatie contact op met de secretaris van Jong LWV, Janou Martens (Tel: 0475-352608, E-mail: martens@lwv.nl).

 

 

Klik hier om naar de website van Jong LWV te gaan.